Nakčiai į morgo šaldytuvą paguldytas „miręs“ indas ryte rastas gyvas

Po avarijos mirusiu paskelbtas 45 metų amžiaus Indijos gyventojas šokiravo artimuosius, kurie jį po nakties morgo šaldytuve rado vis dar kvėpuojantį.

 Morgas.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Morgas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2021, 3:17 PM

Kritinės būklės Srikeshas Kumaras buvo skubiai nugabentas į privačią kliniką po to, kai Moradabado mieste, esančiame į rytus nuo sostinės Naujojo Delio, jį partrenkė motociklas.

Vyriškį apžiūrėjęs gydytojas konstatavo jo mirtį. Penktadienį tariamai miręs indas buvo pervežtas į valstybinę ligoninę skrodimui.

Vyrą ligoninėje vėl apžiūrėjo gydytojas ir paskelbė mirusiu, nes nebuvo rasta jokių gyvybės ženklų. Kūnas buvo paguldytas į morgo šaldytuvą, o po šešių valandų atvyko „mirusiojo“ šeima.

Kai policijos pareigūnai ir šeimos nariai atvyko sutvarkyti dokumentų skrodimui, vyriškis rastas gyvas, tačiau komos būsenos. Jam taikomas gydymas.

Šiuo metu atliekamas tyrimas, siekiant nustatyti, kaip mažiausiai du gydytojai per klaidą galėjo žmogų paskelbė mirusiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.