Prie Nyderlandų Terschelingo salos susidūrus laivams žuvo 2 žmonės, dar 2 dingo be žinios

Nyderlandų pagalbos tarnybos pranešė, kad ankstų penktadienio rytą susidūrus keltui ir vandens taksi žuvo du žmonės, dar du dingo be žinios.

​Nyderlandų pagalbos tarnybos pranešė, kad ankstų penktadienio rytą susidūrus keltui ir vandens taksi žuvo du žmonės, dar du dingo be žinios.<br>AFP/Scanpix asociatyvi nuotr.
​Nyderlandų pagalbos tarnybos pranešė, kad ankstų penktadienio rytą susidūrus keltui ir vandens taksi žuvo du žmonės, dar du dingo be žinios.<br>AFP/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2022, 3:07 PM

Nelaimė įvyko Vatų jūroje netoli šiaurės vakarinės Terschelingo salos.

Pareigūnai teigia, kad keltu plaukė 27 keleiviai ir įgula, o mažesniame vandens taksi buvo aštuoni žmonės, kurie per susidūrimą įkrito į vandenį.

Keltu plaukę žmonės buvo nugabenti į Harlingeno uostą, esantį 155 km į šiaurę nuo Amsterdamo.

„Visi ieško dingusių žmonių“, – duodamas interviu telefonu teigė Fryzijos regiono saugumo institucijos atstovas Janas Willemas Zwartas.

Jis pridūrė, kad susidūrimas įvyko apie 7 val. 15 min. vietos (8 val. 15 min. Lietuvos) laiku ir kad taip pat buvo sužeisti keturi žmonės.

Kol kas dar nėra žinoma, kodėl įvyko dviejų laivų susidūrimas.

J. W. Zwartas teigia, kad abiejų laivų kapitonai vykdant tyrimą buvo sulaikyti, tai yra įprastinė praktika tokiose situacijose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.