Prie Maskvos geležinkelio stočių liepsnojo pastatas

Maskvos centre prie trijų geležinkelio stočių, jungiančių Rusijos sostinę su keliais didžiaisiais miestais, užsidegė sandėlis, sekmadienį pranešė nepaprastųjų situacijų ministerija.

Prie Maskvos geležinkelio stočių liepsnojo pastatas.<br>Stop kadrai, lrytas.lt koliažas.
Prie Maskvos geležinkelio stočių liepsnojo pastatas.<br>Stop kadrai, lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 20, 2022, 5:03 PM, atnaujinta Nov 20, 2022, 5:07 PM

Rusijos televizijos filmuotoje medžiagoje buvo matyti tirštų juodų dūmų stulpai, kylantys virš miesto panoramos, sniegu nuklotų šaligatvių prie pat Jaroslavo, Leningrado ir Kazanės traukinių stočių.

Šios paprastai judrios stotys jungia Maskvą su tokiais miestais kaip Sankt Peterburgas šiaurės vakaruose, Kazanė rytuose ir Vladivostokas Tolimuosiuose Rytuose.

Pagalbos tarnybos pranešė apie 15 val. vietos laiku (12 val. GMT) gavusios pranešimą apie gaisrą dviejų aukštų mūriniame sandėlyje. Iki 14 val. GMT laiku gaisras buvo apėmęs maždaug 2500 kvadratinių metrų plotą. Gaisrą gesino trys sraigtasparniai ir 80 žmonių, „Telegram“ kanale pranešė ministerija.

Rusijos geležinkelių bendrovė RZD nurodė, kad gaisras „nekėlė grėsmės keleiviams ir neturėjo įtakos traukinių judėjimui“, tai pranešė valstybinė naujienų agentūra RIA Novosti.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.