Stingdantis žiaurumas Jungtinėje Karalystėje: „Eunuchų kūrėjas“ už pinigus transliavo, kaip vykdo kastracijas

Jungtinės Karalystės (JK) teisme pasirodė vyras, kaltinamas kastracijų atlikimu ir transliavimu savo „eunuchų kūrėjo“ interneto svetainėje.

Jungtinės Karalystės (JK) teisme pasirodė vyras, kaltinamas kastracijų atlikimu ir transliavimu savo „eunuchų kūrėjo“ interneto svetainėje.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Jungtinės Karalystės (JK) teisme pasirodė vyras, kaltinamas kastracijų atlikimu ir transliavimu savo „eunuchų kūrėjo“ interneto svetainėje.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 1, 2023, 10:13 PM

Dar devyniems asmenims pateikti kaltinimai po to, kai, kaip įtariama, buvo šalinamos varpos ir sėklidės, o procedūros buvo transliuojamos susimokėjusiems prenumeratoriams, praneša „Sky news“.

45 metų Marius Teodoras Gustavsonas yra vienas iš trečiadienį Londone, Škotijoje ir Pietų Velse suimtų vyrų grupės.

Iš Norvegijos kilęs, bet Londone gyvenantis M. T. Gustavsonas kaltinamas tuo, kad jis yra grupuotės lyderis.

Be penkių kaltinimų dėl tyčinio sunkaus kūno sužalojimo, jis taip pat kaltinamas nepadoraus vaiko atvaizdo kūrimu ir platinimu bei nusikalstamu būdu įgyto turto laikymu.

Londono Vestminsterio magistratų teismui buvo pranešta, kad norvegas, kuris kartu su kitais kaltinamaisiais pasirodė neįgaliojo vežimėlyje, yra pašalinęs savo penį, koją ir spenelį.

Britų policija teigė, kad kaltinimai susiję su 13 nukentėjusiųjų, o nusikaltimai esą buvo įvykdyti 2016–2022 m. Nurodoma, kad grupė užsidirbo apie 200 000 svarų sterlingų (apie 227 000 eurų).

Teigiama, kad kaltinamieji priklausė subkultūrai, kurioje žmonės savo noru atlieka ekstremalias kūno modifikacijas, pavyzdžiui, tampa „nullos„ – sutrumpintai tai reiškia lytinių organų panaikinimą.

Nė vienas iš jų kol kas nepateikė jokio prisipažinimo ir jie buvo paleisti už užstatą, kad balandžio mėnesį galėtų pasirodyti teisme.

Sąmokslu įvykdyti sunkų kūno sužalojimą kaltinami šie asmenys: 28 metų Ionas Ciucuras, 65 metų Peterid Watesas, 60 m. Davidas Carruthersas, 37 metų Janusas Atkinas ir 31 metų Ashley Williamsas.

35 metų Damienas Byrnesas, 47 metų Nathanielis Arnoldas ir 22 metų Jacobas Crimi-Appleby buvo apkaltinti vienu sunkaus kūno sužalojimo atveju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.