Kadenciją baigianti Suomijos premjerė S. Marin skiriasi su vyru

Kadenciją baigianti Suomijos premjerė Sanna Marin po beveik trejus metus trukusios santuokos skiriasi su savo vyru Markusu Räikkönenu. Tai 37-erių socialdemokratė ir ilgametis jos partneris trečiadienį pranešė instagrame.

Sanna Marin.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Sanna Marin.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 10, 2023, 9:41 PM, atnaujinta May 11, 2023, 6:50 AM

Pora susituokė 2020 m. vasarą, tačiau jau prieš tai 16 metų buvo drauge. S. Marin ir M. Räikkönenas susipažino būdami 18-mečiai studentai. Jie augina penkerių metukų dukrą.

Jie esantys dėkingi už 19 bendrų metų ir už savo mylimą dukterį, rašė besiskirianti pora ir pridūrė: „Mes ir toliau esame geriausi draugai, esame artimi ir mylintys tėvai“.

S. Marin ir jos socialdemokratai balandžio pradžioje vykusiuose rinkimuose liko tik trečioje vietoje, nors mandatų skaičių padidino. Rinkimų nugalėtojas konservatorius Petteris Orpas šiuo metu veda derybas dėl centro dešinės koalicijos sudarymo. Kol bus sudaryta naujoji vyriausybė, S. Marin toliau eina pareigas.

S. Marin 2019-ųjų pabaigoje tapo jauniausia premjere pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.