Kremliaus link vėl skriejo dronai: maskviečiai užfiksavo vaizdus

Kremliaus teritorijoje vėl buvo pastebėtas dronas. Vietos gyventojai objektą danguje užfiksavo savo telefono kameromis, praneša UNIAN.

Incidentas virš Kremliaus.<br>Reuters / Scanpix nuotr.
Incidentas virš Kremliaus.<br>Reuters / Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2023, 10:05 PM, atnaujinta May 15, 2023, 10:44 PM

Tai pranešė Cheka-OGPU, remdamasi viešai neatskleista informacija apie bepiločių skrydžius virš Maskvos ir Maskvos srities.

Projektas taip pat paskelbė vaizdo įrašus, kuriuose rodomi bepiločių orlaivių skrydžiai virš Maskvos žiedinio kelio ir Kutuzovo prospekto. Bepiločiai orlaiviai buvo pastebėti ir Kremliaus teritorijoje.

„Gegužės 14 d., 22:42 val. buvo gauta informacija: miesto telefonu paskambino pilietė ir pasakė, kad prieš 2 minutes matė danguje šviesas, kryžius danguje atrodo kaip keturkopteris, o po minutės atskrido orlaivis, abu nuskrido link Kremliaus“, – sakė kanalo šaltinis.

Buvo ištirta teritorija greta Kremliaus, tačiau bepiločių orlaivių nerasta. Tačiau jau kitą dieną maskviečiai prie Kremliaus vėl pamatė droną.

Gegužės 15 d., 00.02 val., policijos pareigūnas danguje virš Šv. Vasilijaus katedros pastebėjo orlaivį. Apžiūrėjus greta Kremliaus esančią teritoriją, dronas nerastas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.