Po sprogimų Belgorodo srityje – žinia apie smūgį „Gazprom“ pastatui

Iš drono numestas sprogstamasis užtaisas apgadino Rusijos valstybinės energetikos bendrovės „Gazprom“ administracinį pastatą Belgorodo srityje, Rusijoje, rašo „Kyiv Independent“, remdamasi Rusijos „Telegram“ kanalo „Baza“ informacija.

Pranešama, kad dėl dronų smūgio administraciniame pastate buvo išdaužyti langai, apgadintas fasadas ir stogas.<br>„Telegram“ kanalo nuotr.
Pranešama, kad dėl dronų smūgio administraciniame pastate buvo išdaužyti langai, apgadintas fasadas ir stogas.<br>„Telegram“ kanalo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-26 11:48

„Nukentėjusiųjų nebuvo. Dėl dronų smūgio administracinis pastatas buvo apgadintas: išdaužyti langai, pažeistas fasadas ir stogas. Visos gelbėjimo tarnybos yra vietoje“, – gegužės 26 d. „Telegram“ parašė Belgorodo gubernatorius Viačeslavas Gladkovas.

„Telegram“ kanalo „Baza“ duomenimis, ataka įvyko gegužės 25 d. 23 val. Ukraina smūgio nekomentavo.

Belgorodo srityje, kuri ribojasi su Ukraina, neseniai vyko intensyvūs mūšiai, nes Rusijos sukarintos grupuotės, teigiančios, kad kovoja kartu su Ukraina, sėkmingai įsiveržė į srities teritoriją.

Prieš įsiveržimą Rusijos valdžios institucijos Belgorode dažnai pranešdavo apie oro antskrydžius ir apšaudymus iš Ukrainos teritorijos pusės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.