Po tragedijos Baltijos jūroje – tyrimas dėl vaiko nužudymo ir motinos savižudybės

Po incidento Baltijos jūroje, kai iš kelto iškrito ir vėliau mirė vaikas ir jo motina, Lenkijos prokuratūra pradėjo tyrimą dėl nužudymo. Vyksta tyrimas dėl „vaiko nužudymo ir motinos savižudybės“, šeštadienį sakė Gdansko apygardos prokuratūros atstovė. Daugiau detalių ji nepateikė.

Po incidento Baltijos jūroje Lenkijos prokuratūra pradėjo tyrimą dėl vaiko nužudymo ir motinos savižudybės.<br>dpa/Scanpix nuotr.
Po incidento Baltijos jūroje Lenkijos prokuratūra pradėjo tyrimą dėl vaiko nužudymo ir motinos savižudybės.<br>dpa/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2023, 6:05 PM, atnaujinta Jul 1, 2023, 6:15 PM

Penktadienį jau Švedijos prokuratūra paskelbė, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo, tačiau įtariamasis esą nėra ieškomas.

Septynerių metų berniukas ir 1985 m. gimimo jo motina buvo Lenkijos piliečiai. Jie ketvirtadienį maždaug pusiaukelėje tarp Gdansko ir Pietų Švedijos Karlskrunos miesto iškrito per bortą.

Po plataus masto gelbėjimo akcijos abu praėjus maždaug valandai buvo rasti vandenyje ir nuskraidinti į ligoninę, kur vėliau mirė.

Kaip tiksliai įvyko incidentas kelte „Stena Spirit“, duomenys buvo prieštaringi. Pradžioje teigta, kad vaikas įkrito į vandenį, o motina šoko paskui jį. Tačiau vėliau laivybos bendrovės „Stena Line“ atstovė lenkų bulvarinio laikraščio „Fakt“ portalui sakė, kad vaizdo įrašų peržiūra šios versijos nepatvirtino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.