Per nedidelio lėktuvo katastrofą Kalifornijoje žuvo šeši žmonės

Ankstų šeštadienio rytą Kalifornijoje sudužo nedidelis privatus lėktuvas, žuvo visi šeši juo skridę žmonės, pranešė valdžios institucijos.

 Prieš keletą dienų Kalifornijoje taip pat sudužo nedidelis lėktuvas, nusinešęs vieno žmogaus gyvybę. Dar trys asmenys buvo sužeisti.<br>Scanpix nuotr.
 Prieš keletą dienų Kalifornijoje taip pat sudužo nedidelis lėktuvas, nusinešęs vieno žmogaus gyvybę. Dar trys asmenys buvo sužeisti.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-07-08 21:23

Lėktuvas „Cessna C550“ sudužo apie 4.15 val. vietos laiku netoli Murietos oro uosto, esančio į pietryčius nuo Los Andželo, naujienų agentūrai AFP pranešė Federalinė aviacijos administracija (Federal Aviation Administration, FAA).

Į įvykio vietą išsiųsti policijos pareigūnai lauke aptiko liepsnų apimtą lėktuvą; kaip pranešė vietos šerifas, šeši juo skridę žmonės žuvo įvykio vietoje.

Lėktuvas pakilo iš Las Vegaso tarptautinio oro uosto, pranešė FAA. Katastrofa sukėlė nedidelį krūmynų gaisrą, kuris buvo greitai likviduotas.

Kaip praneša vietos žiniasklaida, šeštadienio rytą vietovę užklojo tirštas rūkas, todėl orlaivis galėjo nepataikyti į pakilimo/nusileidimo taką.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.