Kinijoje per ataką peiliu du žmonės žuvo, dar septyni buvo sužeisti

Antradienį Kinijos pietvakarinėje Junano provincijoje per ataką peiliu du žmonės žuvo, o dar septyni buvo sužeisti, pranešė vietos pareigūnai.

 Kinija.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Kinija.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2023, 8:42 PM

Antradienio vakarą išplatintame pranešime Luopingo apygardos policija tvirtino, kad praeityje psichikos sveikatos sutrikimų turėjęs 20-metis vyras „namuose peiliu padūrė savo motiną, tuomet pabėgo ir iš eilės padūrė (dar) aštuonis žmones“. Priduriama, kad du iš jų neišgyveno. Tuo metu septyni nukentėję asmenys vis dar gydomi ligoninėje.

Įtariamas užpuolikas, pavarde Chen, po atakos buvo sulaikytas. Incidentas įvyko apie 8 val. ryto vietos laiku. Remiantis policijos pranešimu, išpuolis tiriamas.

Kadangi Kinijoje užtikrinama griežta šaunamųjų ginklų kontrolė, pastaraisiais metais šalyje fiksuojama nemažai atakų, kuriose panaudojamas peilis. Praėjusį mėnesį pietinėje Guangdongo provincijoje per darželyje surengtą ataką peiliu šeši žmonės žuvo ir dar vienas buvo sužeistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.