Vokietijoje per įtariamo migrantų kontrabandininkų automobilio avariją žuvo septyni žmonės

Per eismo įvykį Pietų Bavarijoje nuo kelio nulėkus mikroautobusui, kuriuo, įtariama, kontrabandininkai vežė migrantus, žuvo mažiausiai septyni žmonės, kiti buvo sužeisti, pranešė policija.

Avarija Vokietijoje.<br>IMAGO/Scanpix asociatyvi nuotr.
Avarija Vokietijoje.<br>IMAGO/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 13, 2023, 10:01 AM, atnaujinta Oct 13, 2023, 10:02 AM

Mikroautobusas „Mercedes Vito“ su austriškais numeriais, kuriuo važiavo daugiau nei 20 žmonių, anksti penktadienį nulėkė nuo kelio maždaug už 50 kilometrų nuo Austrijos ir Vokietijos sienos, mėgindamas išvengti policijos patikrinimo, pranešė policija.

Visi keleiviai, įskaitant vaikus, buvo bent nesunkiai sužeisti, kai kurie patyrė rimtų sužalojimų. Jie buvo nuvežti į netoliese esančias ligonines.

Mikroautobusas patraukė federalinės policijos patrulių dėmesį greitkelyje A94. Nelaimė įvyko, kai vairuotojas, mėgindamas išvengti policijos, staiga padidino greitį. Į įvykio vietą atvyko greitosios pagalbos automobiliai ir ugniagesiai. Kelias Miuncheno link buvo visiškai uždarytas. Prokuratūra pranešė, kad pradėtas tyrimas dėl galimo nužudymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.