Australijoje tęsiamos banglentininko paieškos: spėja, kad vyrą mirtinai sužalojo ryklys

Pietų Australijos valstijos policija praneša, kad antradienį buvo toliau ieškoma banglentininko, kurį spėjama užpuolė ir mirtinai sužalojo ryklys.

Pietų Australijos valstijos policija praneša, kad antradienį buvo toliau ieškoma banglentininko, kurį spėjama užpuolė ir mirtinai sužalojo ryklys.<br>AFP/Scanpix asociatyvi nuotr.
Pietų Australijos valstijos policija praneša, kad antradienį buvo toliau ieškoma banglentininko, kurį spėjama užpuolė ir mirtinai sužalojo ryklys.<br>AFP/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2023, 9:12 AM

55 m. vyras antradienio rytą plaukiojo banglente netoli Pietų Australijos Eiro pusiasalyje esančio Granito paplūdimio, kai liudininkai pranešė, kad jį užpuolė ryklys, teigiama PA policijos pranešime.

„Vyro kūnas dar nerastas, paieškos bus tęsiamos iki vakaro,“ – toliau nurodoma pranešime.

Vietos transliuotojas „7 News“ pranešė, kad, liudininkų teigimu, kai jį užpuolė ryklys, 55 m. banglentininkas buvo vienas iš aštuonių vandenyje tuo metu buvusių žmonių. Liudininkai pasakojo mėginę pasiekti nukentėjusįjį, tačiau paaiškino, kad aplink ratus suko keturių metrų ilgio baltasis ryklys.

Tai būtų antra mirtimi pasibaigusi ryklio ataka šioje valstijoje per pastarąjį pusmetį – gegužę netoli Elistono, esančio maždaug 100 km nuo Granito paplūdimio, taip pat žuvo 46 m. banglentininkas. Jo kūnas nerastas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.