Per gaisrą ligoninėje Šiaurės Vokietijos mieste žuvo vienas žmogus, 22 buvo sužeisti

Vienas žmogus žuvo per gaisrą ligoninėje Uelzeno mieste, maždaug už 100 kilometrų į pietus nuo Hamburgo, šiaurinėje Vokietijos Žemutinės Saksonijos žemėje.

Vienas žmogus žuvo per gaisrą ligoninėje Uelzeno mieste, maždaug už 100 kilometrų į pietus nuo Hamburgo.<br>dpa/Scanpix nuotr.
Vienas žmogus žuvo per gaisrą ligoninėje Uelzeno mieste, maždaug už 100 kilometrų į pietus nuo Hamburgo.<br>dpa/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2024, 8:26 AM

Ketvirtadienio vakarą priešgaisrinės tarnybos atstovas pranešė, kad dar 22 žmonės buvo sužeisti, šeši iš jų sunkiai. Jie įkvėpė dūmų ir patyrė nudegimų. Ugniagesiai pranešė greitai užgesinę gaisrą.

Pranešta, kad gaisras kilo vėlų ketvirtadienio vakarą trečiajame ligoninės aukšte. Tada liepsnos išplito į kelias palatas. Daug žmonių teko gelbėti iš ligoninės. Gesinti gaisro buvo pasiųsta apie 140 gelbėtojų.

Greitosios pagalbos tarnybos įrengė pacientų apžiūros punktą, ligoniai buvo perkelti į kitus skyrius arba nuvežti į kitas ligonines. Iš pradžių nebuvo žinoma, kiek žmonių nukentėjo per gaisrą ir kokią žalą jis padarė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.