Belgijoje per lengvojo lėktuvo katastrofą žuvo du žmonės

Sekmadienį du žmonės žuvo rytų Belgijos aerodrome, kai pučiant stipriam vėjui mėginęs nusileisti lengvasis lėktuvas atsitrenkė į automobilį, pranešė policija.

123rf.com asociatyvi nuotr.
123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-28 15:56

Nusileisti nepavyko ir lėktuvas susidūrė su automobiliu, stovėjusiu ant kelio netoli Spa miesto aerodromo, abi transporto priemonės užsiliepsnojo, naujienų agentūrai AFP sakė vietos policijos vadas Jeanas Michelis Lejeune'as.

„Deja, žuvo du lėktuve buvę žmonės“, – sakė pareigūnas ir pridūrė, kad tai, regis, buvo nesėkmingas nusileidimas. Pilotas buvo vokietis, tačiau vyksta tyrimas dėl keleivio pilietybės, sakė jis.

Žiniasklaida pranešė, kad automobilio vairuotojas, laimei, buvo išlipęs iš mašinos padaryti pertraukėlę ir parūkyti, tai beveik neabejotinai išgelbėjo jo gyvybę.

Belgijos žiniasklaidoje pasirodžiusiuose vaizduose buvo matyti, kaip prie kilimo ir tūpimo tako veržiasi tiršti juodi dūmai, apdegęs automobilio kėbulas, kelią užblokavusios gelbėtojų mašinos. Pranešta, kad įvykio vietoje dirbo ir aplinkos apsaugos pareigūnai, siekdami užtikrinti, kad nebūtų užterštas garsusis į butelius pilstomas Spa miesto šaltinio vanduo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.