Kipre paskelbta išskirtinės išvaizdos lietuvio paieška: įtaria padarius nusikaltimą

​Sekmadienį Kipro policija paskelbė 40 metų lietuvio Deivio Vaitkevičiaus, ieškomo dėl įsilaužimo ir vagystės, nuotrauką. Įtariamojo išvaizda – išskirtinė. Kaip pažymima skelbime, jo veidas nusėtas tatuiruotėmis, rašo portalas „Greekcitytimes.com“.

D. Vaitkevičius.<br>lrytas.lt koliažas.
D. Vaitkevičius.<br>lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2024, 2:45 PM, atnaujinta Feb 19, 2024, 2:47 PM

Lietuvio nuotrauka sulaukė didelio dėmesio, kadangi dėl išskirtinių išvaizdos savybių jo nepamatyti ir neatpažinti yra praktiškai neįmanoma.

„Policija, siekdama surinkti informaciją, kuri gali padėti nustatyti jo tapatybę, skelbia 40-mečio vyro, ieškomo dėl tiriamo naktinio įsilaužimo į namą ir vagystės, įvykdytų 2024–02–13 Nikosijos provincijoje, nuotraukas ir duomenis“, – rašoma policijos pranešime.

„Tai Deivis Vaitkevičius, gimęs 1983 m. liepos 14 d. Lietuvoje, kurio atžvilgiu išduotas teismo arešto orderis. Jo veidas yra nusėtas tatuiruotėmis. Visus, ką nors žinančius, kas galėtų padėti nustatyti jo buvimo vietą, prašome susisiekti su Nikosijos kriminalinių tyrimų departamentu telefonu 22–802222 arba informuoti artimiausią policijos komisariatą, arba paskambinti trumpuoju telefonu 1460“, – rašoma pranešime.

Parengta pagal „Greekcitytimes.com“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?