Belgijoje nušautas policininkas, dar vieno būklė kritinė

Per kratą netoli Belgijos Šarlerua miesto nušautas policininkas. Specialiųjų pajėgų pareigūnas buvo mirtinai sužeistas šūvių, pranešė naujienų agentūra „Belga“, remdamasi Šarlerua prokuratūra. Per susišaudymą žuvo ir vyras, kuris per kratą užsibarikadavo name.

Belgijoje nušautas policininkas.<br>IMAGO/Scanpix nuotr.
Belgijoje nušautas policininkas.<br>IMAGO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2024, 4:25 PM, atnaujinta Mar 18, 2024, 4:27 PM

„Belga“ duomenimis, atliekant kratą mieste į pietus nuo Briuselio įvyko susišaudymas. Name užsibarikadavęs asmuo paleido šūvius į kelis policininkus. Dar vieno pareigūno būklė yra kritinė, jis gydomas ligoninėje. Nukentėjo ir trečias pareigūnas, tačiau jo gyvybei pavojus negresia. Įtariamasis pradžioje kritinės būklės buvo atvežtas į ligoninę, kur mirė. Kodėl name buvo atliekama krata, kol kas nenurodoma.

Belgijos ministras pirmininkas Alexanderis De Croo pareiškė užuojautą mirusio policininko šeimai. „Mūsų teisėsaugos pareigūnų darbas gyventojų labui nusipelno pagarbos. Taikytis į juos yra niekinga. Tai niekada neliks nenubausta“, – rašė jis tinkle X.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.