Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Paviešintas vaizdo įrašas, kaip „Al Qaeda“ Egipte žiauriai nužudė 19 metų jaunuolį (video)

Egipte vykstantys neramumai nusineša jaunų žmonių gyvybes. Internete paviešintas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip Aleksandrijoje vos 19 metų jaunuolis Hamada Badras apmėtytas akmenimis ir numestas nuo stogo. Gulėdamas leisgyvis, H. Badras sulaukė mirtinų  „Al Qaeda“ grupuotės narių smūgių.

Aleksandrijoje vos 19 metų jaunuolis Hamada Badras apmėtytas akmenimis ir numestas nuo stogo.<br>Stop kadras
Aleksandrijoje vos 19 metų jaunuolis Hamada Badras apmėtytas akmenimis ir numestas nuo stogo.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2013, 7:29 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 8:37 PM

H. Badrą ir tris jo draugus ant namo stogo užvijo  „Al Qaeda“ nariai. Šį vaizdo įrašą užfiksavo žmogus, stebėjęs įvykį nuo kito namo stogo.

Kai visi vaikinai buvo užvyti ant stogo, grupuotės narai ėmė mėtyti į juos akmenis ir kitus daiktus, kurie buvo po ranka. Vienas iš grupuotės narių ant peties nešiojo juodos ir baltos spalvų „Al Qaeda“ vėliavą. Jaunuolis krito nuo šešių metrų aukščio. Netrukus nukrito ir kitas ant stogo užvytas jaunuolis.

„Dėl nuverstojo prezidento Muhammado Morsio šventę sau susiorganizavę jaunuoliai užkliuvo  „Al Qaeda“ nariams“, - sakė žuvusiojo tėvas Mohammedas Badras.

„Ar žinote, kad vaikas, kurį užmušė ir subjaurojo jo kūną buvo tik 19 metų? Negi jis buvo kaltas dėl to, kad šventė prezidento nugriovimą?“, - kalbėjo M. Badras naujienų portalui „el-Watan News“.

„Al Qaeda“ grupuotė, paskelbusi karą visiems, kurie švenčia Muhammado Morsi nuvertimą, planavo akmenimis apmėtyti ir nuo stogo numesti likusius jaunuolius, tačiau juos sustabdė kaimynystėje buvę ir į pagalbą atvykę žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.