Sirijos karo lėktuvai smogė Damaskui

Sirijos karo

Aktyvistai sakė, kad smūgiai koncentruojami į Berzę – Damasko centro šiaurės rytų dalį, kur sukilėliai stengiasi prasiveržti miesto centro link.<br>AP nuotr.
Aktyvistai sakė, kad smūgiai koncentruojami į Berzę – Damasko centro šiaurės rytų dalį, kur sukilėliai stengiasi prasiveržti miesto centro link.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters“, BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 14, 2013, 4:36 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 5:04 AM

„Karo lėktuvai šį rytą yra labai aktyvūs“, – sakė vienas Damasko centre gyvenantis žurnalistas, kuris saugumo sumetimais prašė neminėti jo pavardės.

Aktyvistai sakė, kad smūgiai koncentruojami į Berzę – Damasko centro šiaurės rytų dalį, kur sukilėliai stengiasi prasiveržti miesto centro link.

Prezidento Basharo al Assado arsenalas smarkiai pranoksta opozicijos ginkluotę, be to, armija suintensyvino operacijas, kai tik sumažėjo JAV karinių veiksmų grėsmė.

Tą grėsmę šeštadienį dar labiau sumažino JAV ir Rusijos susitarimas sunaikinti Sirijos cheminių ginklų arsenalą.

Sirijos konfliktas prasidėjo 2011 metų kovą, kaip taikūs protestai prieš keturis dešimtmečius trunkantį al Assadų šeimos valdymą, bet virto pilietiniu karu, jau pareikalavusiu daugiau kaip 100 tūkst. žmonių gyvybių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.