Ekspertas: „Rusijos aviacija jau rengia antskrydžius Ukrainoje“

Rusijos ir Ukrainos pasienyje situacija vis labiau kaistą. Antradienio ryta Donecko srityje netoli sienos su Rusija Snižnėje miestelyje buvo surengtas antskrydis. Sugriauti keli gyvenamieji namai. Tuo tarpu grupės "Informacinis pasipriešinimas" ekspertas Dmytro Tymčiukas skelbia, kad antskrydį galėjo surengti Rusijos lėktuvai, praneša liga.net.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 15, 2014, 1:16 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:35 PM

Anot eksperto, po to, kai pirmadienio vakarą Rusijos ir Ukrainos pasienyje dideliame, 6,5 km. aukštyje buvo numuštas ukrainiečių lėktuvas An-26, Ukrainos lėktuvai į orą nekilo. Todėl esą vieninteliai, kas galėjo surengti antskrydį Snižnėje - rusų kariniai lėktuvai.

"Teroristai neturi lėktuvų, kurie galėtų rengti tokius kovinius skrydžius. Tad smogti galėjo tik Rusijos karo aviacija", - teigė D.Tymčiukas. Po antskrydžio buvo sugriauti keli gyvenamieji namai, mažiausiai 4 žmonės žuvo.

Tuo tarpu Jenakijevo mieste, į pietryčius nuo mūšių apimtos Horlivkos pastebėta tankų, šarvuočių ir savaeigių artuilerijos pabūklų "Gvozdika" kolona, judanti Donecko kryptimi. Spėjama, kad kolonoje - iš Rusijos į Ukrainą patekusi šarvuotoji technika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.