Arizonoje vyras šaudė į automobilius greitkelyje

JAV pietvakarių

F.Milsteadas anksčiau tokius šaudymus vadino „naminiu terorizmu“ ir pažadėjo 20 tūkst JAV dolerių premiją už informaciją apie tokius šaulius.<br>AP nuotr.
F.Milsteadas anksčiau tokius šaudymus vadino „naminiu terorizmu“ ir pažadėjo 20 tūkst JAV dolerių premiją už informaciją apie tokius šaulius.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Sep 19, 2015, 10:44 AM, atnaujinta Oct 15, 2017, 2:14 AM

„Mes sučiupom jį!“ – parašė socialiniame tinkle „Twitter“ Arizonos gubernatorius Dougas Ducey.

Arizonos viešojo saugumo departamento specialioji policija pranešė, kad „saugo asmenį, įtariamą šaudžiusį (greitkelyje) I-10. Jis ką tik sulaikytas“.

„Asmuo yra suimtas nes jam priklausantis ginklas, anot teismo ekspertų, yra susijęs su tuo nusikaltimu“, – sakė kiek vėliau per spaudos konferenciją minėto departamento direktorius Frankas Milsteadas.

Gubernatoriaus atstovas nurodė, kad įtariamasis yra 21-erių Leslie Allenas Merrittas.

Policija L.A.Meritui priskiria keturis šaudymo atvejus, o F.Milsteadas pažymėjo, kad galėjo būti ir daugiau šio šaulio mėgdžiotojų.

Pasak vietinės žiniasklaidos, įtariamasis buvo sulaikytas išeinantis iš prekybos centro „Wal-Mart“ su moterimi ir mažu vaiku.

Greitkelyje „Interstate 10“ Arizonoje nuo rugpjūčio 29 dienos užregistruota 11 šaudymo atvejų; kartą kulkos kliudė puspriekabę, o kitą kartą stiklo šukės buvo sužeista paauglė, kai kulka išdaužė važiuojančio automobilio langą, sakė policija naujienų agentūrai AFP.

F.Milsteadas anksčiau tokius šaudymus vadino „naminiu terorizmu“ ir pažadėjo 20 tūkst JAV dolerių premiją už informaciją apie tokius šaulius.

Pirmieji keli incidentai buvo dviejų automobilių ir vieno turistinio autobuso, kuriame nebuvo keleivių, apšaudymai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.