Rusijos pajėgos Sirijoje apšaudė Izraelio naikintuvus?

Rusijos ginkluotosios pajėgos, anot žiniasklaidos, Sirijoje mažiausiai dukart apšaudė Izraelio

Izraelio ministras pirmininkas Benyaminas Netanyahu dėl šių incidentų ragina kruopščiau derinti antskrydžius su vyriausybe Maskvoje.<br>AP nuotr. iš archyvo
Izraelio ministras pirmininkas Benyaminas Netanyahu dėl šių incidentų ragina kruopščiau derinti antskrydžius su vyriausybe Maskvoje.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2016, 4:09 PM, atnaujinta May 28, 2017, 12:25 AM

Izraelio ministras pirmininkas Benyaminas Netanyahu dėl šių incidentų ragina kruopščiau derinti antskrydžius su vyriausybe Maskvoje, penktadienį rašo laikraštis „Yedioth Ahronoth“. Laikraštis neįvardijo nei incidentų vietos, nei laiko, taip pat nenurodė informacijos šaltinio. Ar į naikintuvus buvo pataikyta, taip pat neaišku.

„Jerusalem Post“ teigimu, Kremlius neigia incidentus. Izraelio pranešimai toli nuo realybės, pareiškė Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas.

Ketvirtadienį B. Netanyahu laikėsi Maskvoje. Per televiziją jis pareiškė, kad pagrindinis jo pokalbių su prezidentu Vladimiru Putinu tikslas yra „gerinti veiksmų derinimą saugumo klausimais, kad būtų išvengta nesėkmių, nesusipratimų ir nereikalingų konfrontacijų“.

Rusija rugsėjį įsitraukė į pilietinį karą Sirijoje ir padeda režimo pajėgoms. Izraelis savo ruožtu bombarduoja taikinius kaimyninėje šalyje, kad užkirstų kelią ginklų tiekimui Libano „Hezbollah“ sukilėliams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.