Dagestano sostinėje Rusijoje nukautas teisėsaugos pareigūnus apšaudęs kovotojas

Rusijos Dagestano respublikos sostinėje Machačkaloje saugumo pajėgos ketvirtadienį nukovė kovotoją kaip įtariama, planavusį įvykdyti teroro išpuolį, pranešė Nacionalinis antiteroristinis biuras (NAK).

Po susišaudymo įvykio vietoje buvo rastas automatas, didelis kiekis šaudmenų ir panaudoti parengtas mirtininko sprogdintojo diržas. (Asociatyvi nuotr.)<br>TASS/Scanpix nuotr.
Po susišaudymo įvykio vietoje buvo rastas automatas, didelis kiekis šaudmenų ir panaudoti parengtas mirtininko sprogdintojo diržas. (Asociatyvi nuotr.)<br>TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2021, 11:51 AM

„Kovo 11-ąją per kovos su terorizmu operaciją, siekiant užkirsti kelią pasirengimui įvykdyti teroro aktą Dagestane, ginklu pasipriešinęs banditas buvo neutralizuotas“, – sakoma NAK pranešime.

Agentūros duomenimis, anksčiau ketvirtadienį specialiosios tarnybos gavo informacijos, kad vienos iš tarptautinių teroristinių organizacijų šalininkas ruošiasi įvykdyti teroristinį nusikaltimą.

„Privačiame name aptiktam banditui buvo pasiūlyta sudėti ginklus ir pasiduoti pareigūnams. Atsakydamas jis paleido ugnį į teisėsaugos organų darbuotojus“, – nurodė NAK ir pridūrė, kad buvo pradėta įtariamojo paieškų operacija.

Po susišaudymo įvykio vietoje buvo rastas automatas, didelis kiekis šaudmenų ir panaudoti parengtas mirtininko sprogdintojo diržas.

NAK duomenimis, per šį incidentą saugumo pajėgų nariai ir gyventojai nenukentėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.