Maskvos požeminėse automobilių stovėjimo aikštelėse įrengiamos slėptuvės

Rusijos sostinės požeminėse automobilių stovėjimo aikštelėse įrengiami gultai, jos aprūpinamos šildytuvais ir vaistinėlėmis. Šiuos objektus planuojama panaudoti kaip slėptuves.

Rusijos sostinės požeminėse automobilių stovėjimo aikštelėse įrengiami gultai, jos aprūpinamos šildytuvais ir vaistinėlėmis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Rusijos sostinės požeminėse automobilių stovėjimo aikštelėse įrengiami gultai, jos aprūpinamos šildytuvais ir vaistinėlėmis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 16, 2022, 12:04 PM

Tai portalui „istories“ papasakojo Maskvos butų savininkų draugijos „Atom“ nariai, ant kurių durų buvo pakabinti skelbimai apie slėptuvių tvarkymą. Juose sakoma, kad atitinkamas sprendimas buvo priimtas spalio 11 d. Maskvos merijoje.

Maskviečiai raginami iki spalio 18 d. atlaisvinti automobilių stovėjimo aikšteles, nes jos „bus pertvarkomos, kad atitiktų tiesioginę civilinės saugos objektų paskirtį“.

Gautomis žiniomis, Rusijoje slėptuvėmis buvo susirūpinta dar pavasarį. Tada Rusijos saugumo tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas davė pietiniams šalies regionams nurodymą „reikiamai sutvarkyti civilinės saugos objektus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.