Į kovą su musėmis - apsiginklavus ne laikraščiu, o šautuvu

Visiems išvargintiems nuolatos aplink galvą zujančių musių rasta stulbinanti išeitis – vabzdžių šautuvas!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 26, 2012, 7:51 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:35 PM

Šio technikos stebuklo, vadinamo „Bug-A-Salt“ autorius Lorenzo Maggiore, sukūrė ginklą, kuris šaudo druska ir yra pakankamai stiprus, kad užmuštų musę. Išradimas puikus tuo, kad yra nebrangus ir nepavojingas, be to, juo patogu naudotis. Tai gali būti net smagu ypač, jei nekenčiate musių ir vaikystėje mėgote žaisti karą.

Kad sukurtų šį neįprastą daiktą, Lorenzo keliavo į Kiniją, kur dirbo su mokslininkais tobulindamas ginklo funkcijas ir dizainą.

Jam nereikia nei baterijų, nei kitų energijos šaltinių. Prietaisas, kuris atrodo kaip žaislinis šautuvas, svaido mažyčius žiupsnelius druskos. Naudotojui tereikia pripildyti tam skirtą dėtuvę šoviniais – paprasčiausia valgoma druska – ir stoti į kovą su zvimbiančiais ramybės drumstėjais. Šovinių užtenka nuo 50 iki 60 šūvių.

Geriausių šaudymo rezultatų pasiekiama šaudant iš kiek daugiau nei pusmetrio – apie 61 cm atstumo nuo taikinio, tačiau įrenginys turi maždaug 154 cm diapazoną, tad lengvai gaudyti muses galėsima po visą kambarį.

Prie išradimo reklaminio video pateikta ir nuoroda, kur prekę užsisakyti, tiesa, tai dar tik bandomoji versija. Kol kas naujos kartos musgaudis kainuoja 30 JAV dolerių.

Oficialioje ginklo internerinėje svetainėje bugasalt.com pateikiami ir faktai, įrodantys, kad reikia suskubti naikinti namie įsiveisusias muses. Pavyzdžiui, per 21 dieną trunkantį savo gyvenimą musės patelė padeda 3 tūkst. kiaušinėlių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.