Patiekalas, tapęs draugu - ožkos, skrodžiančios bangas

Du šaunūs ožiukai nušluostė nosį visiems, maniusiems, jog vienintelis gyvūnas, kurį galima ko nors išmokyti, yra šuo. Raguočius Goatee ir jos atžalą Pismo užplūdo populiarumo banga, kai jie parodė pasauliui savo čiuožimo banglente sugebėjimus.

Ožkoms stovėjimas ant lentos sekėsi natūraliai.<br>AP
Ožkoms stovėjimas ant lentos sekėsi natūraliai.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

nbcnews.com

Jul 28, 2012, 10:50 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:03 PM

Ožkų savininkas Dana McGregoras pasakojo išmokęs savo augintinius stovėti ant banglentės, nes pats labai mėgsta pažaboti bangas, tad norėjo šiuo pomėgiu dalintis su gyvūnais.

Ožkos stovėjo ant banglenčių ir skrodė bangas San Onofre valstybiniame paplūdimyje, Kalifornijoje, kol praeiviai stebėjo vaizdą susižavėję ir apstulbę. Paplūdimyje kompanija apsilankė D. McGregorui lankant savo brolį San Diege.

Plaukiojanti draugė turėjo tapti pietumis

33-ejų D. McGregoras prisipažino: „Aš gyvenau Afrikoje, kur mes valgydavome ožkas – jų mėsa gana skani ir kokybiška. Taigi mano draugai iš Afrikos ketino užsukti ir... mes ketinome tiesiog suvalgyti Goatee“.

„Tačiau aš labai susidraugavau, tiesiog pamilau Goatee“, - atviravo vyras.

Jis ėmė vestis gyvūną į paplūdimį ir galiausiai užkėlė ją ant banglentės. Bandymas buvo sėkmingas, tad vos gimęs Pismo taip pat pateko ant lentos – jam laikytis ant vandens taip pat pavyko natūraliai.

Ožkos, gelbstinčios pasaulį

Vyras pasakojo, kad jis ieško būdų, kaip kilniems tikslams panaudoti savo augintinių populiarumą.

„Mes padarėme keletą nuotraukų, o mano bičiulis kuria filmą, taip mes bandome surinkti pinigų projektui Haityje. Tai yra ožkų ferma pienui ir kitiems dalykams, todėl tai yra mūsų kitas projektas“, - planais dalinosi D. McGregoras.

Goatee plaukioja nuo praėjusio lapkričio, o jauniklis gimė kovą, kol šeimininkas viešėjo pas brolį. Jis nesitikėjo namo parsivežti naują mažylį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.