Rusijoje nuo buliaus sprunkanti karvė laiptais užlėkė į namo penktąjį aukštą

Viename Rusijos Sibiro mieste karvė, kuriai tą dieną tikriausiai skaudėjo galvą,

Rusijoje bulius privertė karvę gerokai prasimankštinti.<br>lrytas.lt
Rusijoje bulius privertė karvę gerokai prasimankštinti.<br>lrytas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2012-08-10 16:28, atnaujinta 2018-03-17 11:06

Kaip rašo naujienų agentūra "Reuters", Lesogorsko gyvenvietėje  gailiai mykiantis gyvulys buvo rastas penkiaaukščio pastato laiptinės viršutinėje aikštelėje, kur karvė veikiausiai atsidūrė, gelbėdamasi nuo pernelyg aistringai nusiteikusio buliaus, kuris nebuvo toks vikrus ir liko apačioje.

Bulius buvo itin meiliai nusiteikęs ir rodė perdėtą dėmesį šiai karvei vasarinėje ganykloje, - sakoma Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerijos Irkutsko skyriaus pranešime. - Mėgindama nuo jo pasprukti, karvė įbėgo į pastatą ir užlipo į penktąjį aukštą.“

Ugniagesiai užtruko apie tris minutes, kol nulaipino karvę laiptais žemyn, traukdami už ragų ir stumdami iš užpakalio, sakoma pranešime, kuriame taip pat pastebimą, jog šio neįprasto reginio pasižiūrėti subėgę žmonės patys galėjo atlikti šį darbą.

„Kai atvykome, prie namo buvo susirinkę dešimtys žmonių. Ten buvo vietos administracijos narių, policininkų ir daugybė žiūrovų“, - pranešime cituojamas ugniagesių pamainos vadas Jevgenijus Smirnovas. - Iš principo jie galėjo apseiti be mūsų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.