Betmeno gerbėjo motociklas stebina vietnamiečius (video)

Vietnamietis Vu Tung Lamas yra prisiekęs komiksų ir filmų herojaus Betmeno gerbėjas. Ir tai jaunuolis nutarė įrodyti ne vien žodžiais, bet ir darbais. 24 metų mechanikas pasigamino Žmogaus-šikšnosparnio motociklo kopiją. Apie tai rašo telegraph.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 31, 2012, 8:49 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:12 AM

Vietname motociklų begalės ir jais nedaug ką nustebinsi. Tačiau kai į kelią leidžiasi Vu Tung Lamas, į jį atkreipia dėmesį visi.

Mechanikas Betmeno motociklo kopiją pasigamino naudodamasis seno „Suzuki“ motociklo detalėmis, nebereikalingomis automobilio padangomis, plastiku.

Tiesa, Vu Tung Lamas identiškos motociklo kopijos nepasigamino. Prie jo transporto priemonės, priešingai nei prie Betmeno motociklo, nėra pritvirtinta ginklų.

Vu Tung Lamas motociklo rėmą gaminti baigė per porą dienų, tačiau, kad jo kūrinys būtų visiškai baigtas, vietnamiečiui prireikė dar dviejų mėnesių.

Iš viso Betmeno transporto priemonės kopijai mechanikas išleido 450 JAV dolerių.

Maksimalus motociklo greitis siekia 90 kilometrų per valandą.

Vu Tung Lamas teigia neketinantis savo kūrinio parduoti. Jaunuolis žada jį demonstruoti aplinkiniams, kai pradės nuosavą transporto priemonių puošybos ir pertvarkymo verslą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.