V. Putino mintys apie grupinį seksą praturtino garsių politikų posakių žodyną

„Kai kurie mėgėjai sako, kad grupinis seksas yra geresnis nei dviejų žmonių, nes, kaip ir bet kuriame kolektyviniame darbe, tada gali šiek tiek atsipalaiduoti“, - taip praėjusį penktadienį duodamas interviu televizijai „Russia Today“ pareiškė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

Kai prieš keletą metų viešumoje pasirodė šios V. Putino nuotraukos, daugybė rusių iki ausų įsimylėjo savo lyderį.<br>AP
Kai prieš keletą metų viešumoje pasirodė šios V. Putino nuotraukos, daugybė rusių iki ausų įsimylėjo savo lyderį.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2012, 11:58 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:25 PM

Šį Kremliaus šeimininko juokelį pasaulis išgirdo netrukus po to, kai interneto platybėse buvo atrastas šokiruojantis vaizdo įrašas. Tai - 2008-aisiais Maskvos valstybiniame biologijos muziejuje filmuota protesto akcija – sekso orgija  „F--k for the heir Puppy Bear!“. Ji buvo nukreipta prieš Dmitrijaus Medvedevo išrinkimą Rusijos prezidentu 

Joje dalyvavo ir viena neseniai nuteista pankroko grupės „Pussy Riot“ narė Nadežda Tolokonikova. Ji vaizdo klipe nusifilmavo būdama nėščia.

Po V. Putino pasisakymo apie grupinį seksą kai kurie Vakarų apžvalgininkai jo žodžius bandė interpretuoti, spėdami, kad Rusijos prezidentas taip perkeltine prasme kalba apie savo darbą.

Tačiau JAV naujienų portalas „The Daily Beast“ į šį reikalą nusprendė žvelgti paprasčiau. Pacitavę V. Putino pasisakymą, žurnalistai priminė, kad žymusis rusas yra ne pirmasis pasaulio veikėjas, ištaręs įsimintinų žodžių apie seksą ar pravėręs duris į savo miegamąjį.

Šia tema kartą šnektelėjo ir velionis JAV prezidentas Johnas F. Kennedy. Teigiama, kad 35-asis Jungtinių Valstijų lyderis per vieną susitikimą su britų premjeru Haroldu Macmillanu pasiguodė: „Jeigu aš neturiu moters tris dienas, man prasideda siaubingi galvos skausmai. Man įdomu, o kaip jums, Haroldai? “

Vakarėliais gražuolių apsuptyje garsėjantis buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi (jis panašias linksmybes vadina „bunga bunga“) apie seksą juokavo taip: „Jeigu moterų paklaustumėt, ar jos nori su manimi pasimylėti, tai 30 proc. atsakytų „taip“, o likusios 70 procentų ištartų: „Ką, ir vėl?“

S. Berlusconi taip pat tvirtino, kad jo nedomina prostitutės ir jis moterims nemoka už seksą: „Aš niekada nesupratau, koks gali būti pasitenkinimas, kai nepatiri malonumo užkariauti (moterį).“

Buvusiam Tarptautinio valiutos fondo (TVF) vadovui Dominique'ui Straussui-Kahnui nemalonumų dėl moterų – iki kaklo. Dėl kilusių net kelių iš eilės skandalų jis turėjo atsisakyti planų dalyvauti šių metų Prancūzijos prezidento rinkimuose. Nekalbant apie galimus prancūzo saitus su prostitucijos tinklu ir galimą išprievartavimą, žiniasklaida mirgėjo pranešimais apie jo dalyvavimą svingerių vakarėliuose Prancūzijoje. Tiesa, D. Straussas-Kahnas pripažino dalyvavęs tokiame susibūrime. Tačiau jis teigė nežinojęs, kad ten mylėjosi su prostitute.

„Kaip galite įsivaizduoti, tokio pobūdžio vakarėlyje nesi visąlaik apsirengęs, ir pabandyk atskirti nuogą prostitutę nuo bet kokios kitos nuogos moters“, - tuomet kalbėjo D. Strausso-Kahno advokatas. 

Jungtinės Karalystės valdovės Elizabeth II vyro princo Philipo vardas šiame sąraše daugeliui gali būti netikėtas. Čia jis atsidūrė todėl, kad vieną kartą itin originaliai pasisakė apie santuoką. „Nemanau, kad prostitutė yra moralesnė už žmoną, bet iš esmės jos daro tą patį“, - kartą palygino karalienės sutuoktinis.

Įdomių atradimų apie moteris yra pateikęs ir velionis Libijos diktatorius Muammaras Gaddafi. Beje, sklinda gandai, kad jis buvo tiesiog įnikęs į „Viagrą“, o kartą, prieš susitikdamas su princu Andrew aptarti prekybos reikalų, mylėjosi iš karto su keturiomis moterimis.

Sakoma, kad būtent M. Gaddafi buvo tas, kuris pašnibždėjo S. Berlusconi frazę „bunga bunga“. Tačiau labiausiai jis pasižymėjo kaip moterų ekspertas, rašęs apie jų sveikatą net savo politinės filosofijos veikale „Žalioji knyga“.

„Moterys, kaip ir vyrai, yra žmonės. Moterys skiriasi nuo vyrų savo forma, nes jos yra patelės. Visai taip, kaip visos augalų ir gyvūnų karalystės patelės skiriasi nuo savo rūšies patinų. Anot ginekologų, moterims, kitaip nei vyrams, kiekvieną mėnesį būna menstruacijos. Kadangi vyrai negali pastoti, jie neserga ligomis, kuriomis serga moterys. Moterys kūdikius maitina krūtimi beveik dvejus metus“, - lyderio išmintį cituoja „The Daily Beast“.

Dailiosios lyties dėmesio, teigiama, nestokojo ir pasiligojęs buvęs Kubos vadovas Fidelis Castro. Anot paties F. Castro, jis turi tiek nesantuokinių vaikų, kad jie galėtų sudaryti gentį. Šiuos žodžius bandė patvirtinti ir vienas iš buvusių diktatoriaus tarnautojų, sakydamas, kad F. Castro per savo gyvenimą permiegojo su 35 tūkst. moterų (tai būtų 32 metai po 3 moteris per dieną).

„Nemanau, kad jis būtų taip ilgai vadovavęs šaliai, jeigu ne visos tos nuostabios moterys, prie kurių jis galėjo prieiti būdamas prezidentu“, - nuomonę išsakė buvęs F. Castro bendražygis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.