Naujojoje Zelandijoje vyras išmetė 27 mln. dolerių prizą laimėjusį loterijos bilietą

Naujojoje Zelandijoje

Vyresnis nei 20 metų vyras, pageidavęs neviešinti jo vardo, šį bilietą įsigijo atsitiktinai.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Vyresnis nei 20 metų vyras, pageidavęs neviešinti jo vardo, šį bilietą įsigijo atsitiktinai.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 14, 2012, 2:22 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:45 PM

Tik kitą dieną, išgirdęs, kad milžiniško aukso puodo laimėtojas neatsiliepė, vyras susirado išmestą bilietą ir išsiaiškino, jog jis laimingas.

Vyresnis nei 20 metų vyras, pageidavęs neviešinti jo vardo, šį bilietą įsigijo atsitiktinai: jis planavo apsikirpti, tačiau kirpyklą rado uždarytą, o už šukuosenai atidėtus pinigus nusprendė išbandyti laimę loterijoje.

„Iš pradžių patikrinai rezultatus savo telefone, tačiau tikriausiai patikrinau ne tą lošimą ir pagalvojau, kad mano bilietas nieko nelaimėjo. Išmečiau jį ir pagalvojau - štai ir viskas, tada išėjau į darbą“, - vaikinas penktadienį sakė naujienų agentūrai „Fairfax News“.

„Kai buvau (darbe), mieste buvo tiek daug kalbama apie neatsiimtą prizą, jog pagalvojau, kad bilietą verta patikrinti iš naujo“, - pridūrė jis.

27 mln. dolerių prizą sudaro 25 592 110 Naujosios Zelandijos dolerių (56,14 tūkst. litų) grynaisiais pinigais, automobiliai „Lamborghini Gallardo“ ir „Audi Q7“, motorinis kateris, taip pat kredito kortelė, kurios sąskaita papildyta 50 tūkst. dolerių (109,7 tūkst. litų), 50 tūkst. dolerių vertės kelionė ir 675 tūkst. dolerių (1,48 mln. litų) sąskaita vasarnamiui įsigyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.