Prancūzų žurnalas skelbia, kad publikuos britų princo žmonos Kate nuogybes

Šią dar vieną britų karališkajai šeimai nepatogią naujieną po neseniai pasirodžiusių nuogo princo Harry nuotraukų penktadienį pasigavo britų spauda.

Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 14, 2012, 12:46 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:47 PM

Paskelbdamas apie išskirtines nuotraukas, „Closer“ savo interneto svetainėje pakvietė skaitytojus paimti naują numerį ir mėgautis „nuotraukomis, kurias pasaulis nekantrauja pamatyti; Kembridžo kunigaikštienė, iki pusės nuoga viešbučio terasoje“.

Šią dar vieną britų karališkajai šeimai nepatogią naujieną po neseniai pasirodžiusių nuogo princo Harry nuotraukų penktadienį pasigavo britų spauda.

Harry vyresnysis brolis Williamas su žmona Catherine šiuo metu yra Malaizijoje, kur ketvirtadienį naujoji karališkosios šeimos narė pasakė savo pirmuosius viešus komentarus už Didžiosios Britanijos ribų.

„Šis incidentas, jei tai tiesa, atsuka laikrodį 15 metų atgal“, - sakė šaltinis, drauge su karališkąja pora esantis Malaizijoje. Jis turėjo omenyje didžiulį žiniasklaidos dėmesį Williamo velionei motinai Dianai.

Diana 1997 metais žuvo per automobilio katastrofą Paryžiuje, bėgdama nuo ją persekiojusių paparacų.

Jaunieji britų karališkosios šeimos nariai visus 2012 metus važinėja po pasaulį Williamo senelės, karalienės Elizabeth II valdymo 60 metų jubiliejaus proga.

Šiuo metu Williamas ir Catherine yra išvykę į devynių dienų kelionę, kuri prasidėjo Singapūre. Ketvirtadienį jie atvyko į Malaiziją, šį savaitgalį nuvyks į Saliamono Salas, o dar vėliau - į Tuvalu.

Ketvirtadienį Malaizijos sostinėje Kvala Lumpūre lankydamasi slaugos ligoninėje, Kate pasakė savo pirmuosius viešus komentarus už Didžiosios Britanijos ribų - aptarė rūpinimąsi ligoniais. Britų monarchija tokiais renginiais toliau palaipsniui paveda jai jos oficialų vaidmenį.

Penktadienį nekantriai laukiama karališkosios poros pasirodymo parke Kvala Lumpūro centre, o šeštadienį sutuoktiniai apsilankys gamtos rezervate Borneo salos miškuose.

Tačiau minėtos nuotraukos gali užtemdyti Williamo ir Kate kelionę, tarp kurios tikslų buvo padėti pristatyti porą užsienyje po iškilmingų pernai įvykusių vestuvių, per televiziją stebėtų visame pasaulyje.

Praėjusį mėnesį vienas JAV paskalų apie įžymybes tinklalapis paskelbė mobiliuoju telefonu darytas nuotraukas, kuriose Harry per vakarėlį Las Vegaso viešbučio numeryje nuogas išdykauja su kažkokia paslaptinga moterimi.

Princas Harry, kuris yra trečias žmogus eilėje į britų sostą ir karinio sraigtasparnio pilotas, po to skandaliuko išvyko į Afganistaną antram savo tarnybos šioje šalyje etapui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.