Rusas širdies draugei pasipiršo apsimetęs, kad žuvo automobilio avarijoje (video)

Aleksejus Bykovas, 30-metis verslininkas iš Omsko (Rusija), savo draugei Irinai nutarė įrodyti, kad gyvenimas be jo šiai būtų nykūs, tuščias ir liūdnas. Pasipiršti mylimajai nusprendęs vyras tai padarė itin žiauriai – jis apsimetė žuvęs automobilio avarijoje. Kad tik mylimoji ištartų lemtingąjį „taip“, vyriškis surengė veiksmo filmo vertą sceną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2012, 1:11 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:11 PM

Prie A. Bykovo suorganizuotų piršlybų prisijungė būrys profesionalų – keli operatoriai, vizažistai, režisierius. Į gelbėjimo operaciją įsitraukė ir greitosios medicinos pagalbos būrys. Centrinėje miesto gatvėje neva įvykusios avarijos vieta, tiksliau – filmavimo aikštelė, buvo užlieta dirbtiniu krauju, šalikelėje stovėjo sumaitotas automobilis.

Pagal iš anksto parengtą scenarijų, Irina mieste turėjo susitikti su Aleksejumi. Atvykusi į susitikimo vietą, moteris išvydo sudaužytą mylimojo mašiną ir greitosios pagalbos automobilį. Tiesa, iš jo išlipo ne liūdną žinią pranešti turintis gydytojas, o prisikėlęs jos draugas – vis dar kruvinas, bet jau su puokšte gėlių ir auksiniais balionais.

„Pirmąsias penkias minutes tiesiog norėjau jį nudėti. Pykau dėl tokio žiauraus pokšto. Bet supratusi, kad būtent su juo norėčiau praleisti visą likusį gyvenimą, jam atleidau“, - patikino būsima nuotaka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.