Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Šveicarai išleido erotinį ūkininko kalendorių (video)

Ūkininkų kalendoriai nuo seno leidžiami visame pasaulyje. Šveicarai sugalvojo išleisti jį kiek kitokį – su erotiniu atspalviu, ir sėkmingai tą daro jau nuo 2005 metų. „Kodėl tik ugniagesiai ir medicinos seserys gali būti rodomi iš savo gražiausios pusės? Ūkininkės ir ūkininkai pernelyg ilgai buvo užmiršti kaip pasididžiavimo verta profesinė grupė“, - teigia Ciuriche įsikūrę „Bauernkalender“ leidėjai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2012, 2:47 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:22 PM

Nuo pernai leidžiama po du erotiškus su kaimo realijomis susijusius kalendorius – su merginomis ir su vaikinais. Šveicarijos ūkininkai dėl to nepyksta – atvirkščiai, netgi džiaugiasi.

„Ūkininkai vis dar tebekenčia nuo stereotipo, kad jie yra konservatyvūs ir kompleksuoti, - sako Šveicarijos ūkininkų sąjungos vadovo pavaduotojas Ursas Schneideris. - Todėl mums atrodo visai neblogai, kad atsiranda tam atsvara.“

Kalendoriaus paklausa sulig kiekvienais metais vis auga. Dabartinis jo tiražas – 18,5 tūkst. egzempliorių, o 2006 m. buvo pradėta vos nuo 6 tūkst.

Dalį savo pelno kalendoriaus leidėjai skiria labdarai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.