Svetimautojai gali džiaugtis: jiems į pagalbą skuba speciali programėlė

Tigeris Woodsas, Ashley Cole’as, Kristen Stewart dabar tikriausiai gyventų kitaip, jei jų antrosios pusės nebūtų sužinojusios apie slaptus jų romanus. Iro santuokos, dužo draugystės. Bet šios garsenybės nieko nežinojo apie naują išmaniųjų telefonų programėlę – ši būtų padėjusi nuslėpti keliones „į kairę“.

Programėlė „Cate“ svetimautojams padeda nuslėpti savo nuklydimus.<br>„Reuters“
Programėlė „Cate“ svetimautojams padeda nuslėpti savo nuklydimus.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2012, 3:35 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:33 AM

Naudojantis programėle „Cate“ įmanoma paslėpti tam tikrą numerį ar numerius – kitaip tariant, praleisti skambučiai ar trumposios žinutės iš konkretaus numerio nematomi telefono ekrane. Numerių taip pat nėra ir adresų knygoje.

Be to, vieninteliu ekrano spustelėjimu visa asmeninė informacija akimirksniu ištrinama. Skirtingai nei kitos programėlių, „Cate“ simbolis nerodomas pradiniame telefono ekrane – svetimautojas pirmiausia turi įvesti specialų kodą.

O jei telefono savininką jo antroji pusė užklumpa skaitantį slapto partnerio žinutę, jam tiesiog užtenka papurtyti telefoną.

Reklamuojama šūkiu „Mes pasirūpinsime, kad meilė ir toliau būtų akla“, programėlė, kurią ištobulino 25 metų studentas iš Bostono Nealas Desai, kainuoja 5 JAV dolerius.

N. Desai programėlę už 17 tūkst. dolerių nusipirko iš vieno Majamio policininko, kuris ją sukūrė užjausdamas savo draugą. Pastarojo žmona vyro telefone rado žinučių iš meilužės ir pradėjo skausmingą skyrybų procesą.

Programėlę perpirkęs studentas su ja pasirodė JAV televizijoje ir ją išpopuliarino. Vienos laidos metu N. Desai pareiškė, kad garsusis golfo žaidėjas Tigeris Woodsas, ne kartą išdavęs savo žmoną Elin Norgegren, dar ir dabar gyventų santuokoje, jei būtų naudojęsis „Cate“.

Prekyboje programėlė pasirodė prieš tris savaites. Ją jau atsisiuntė 10 tūkst. žmonių, 70 proc. iš jų – moterys.

„Kodėl moterys? Gali būti, kad jos labiau linkusios užmegzti slaptus romanus. Bet joms „Cate“ yra ir būdas apsisaugoti nuo savo vyrų, kuriems bet koks žmonos ar draugės pokalbis su vyru atrodo įtartinas“, - teigė N. Desai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.