Nusikaltėlių partrenkto vyro gyvybę išsaugojo storas pilvas (video)

44 m. Didžiosios Britanijos Čatamo miesto gyventojas Tony Morganas nusikaltėlių buvo tyčia partrenktas automobiliu, bet beveik nenukentėjo – atsipirko įskilusiais šonkauliais ir mėlynėmis. Tris vaikus auginantis aludės savininkas nuo automobilio smūgio nuskrido 4,5 metro ir trenkėsi į asfaltą, bet jo vidaus organus tarsi pagalvė apsaugojo storas pilvas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 17, 2012, 7:09 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:39 AM

Kaip rašo „Daily Mail“, aludės savininkas pastebėjo jam priklausančioje automobilių stovėjimo aikštelėje laukiantį, kaip įtariama, narkotikų prekeivių automobilį – pilką „Peugeot 207“. T. Morganas su jais susiginčijo, ir jie išvažiuodami atbuli jį partrenkė.

Incidentą užfiksavo vaizdo stebėjimo kamera. Medikai įsitikinę, kad po tokio smūgio vyriškiui, jeigu jis būtų buvęs plonesnis, galėjo baigtis kur kas liūdniau. T. Morganui riebalai ir raumenys suformavo savotišką pagalvę, kuri ir apsaugojo jo vidaus organus bei kaulus nuo rimtesnių sužalojimų.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.