Švedų draudimo kompanijos klipe – katinų skrydis parašiutais (video)

Seniausia Švedijos draudimo kompanija tapo garsi visame pasaulyje, kai savo reklaminiame klipe nufilmavo parašiutais besileidžiančius katinus. 40 sekundžių trunkančiame reklaminiame klipe matyti, kaip apie 10 katinų ramiomis snukio išraiškomis, visai neišsigandusiomis akimis ir vėjyje plevenančiu kailiu leidžiasi iš dangaus į žemę, skambant melodijai „I Believe I Can Fly“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2012, 8:05 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:29 AM

Ore katinai lyg patyrę parašiutininkai atlieka triukus ir siekia vieni kitų savo kailiniuotomis letenomis. Taip kompanija „Folksam“ sugalvojo reklamuoti naminių gyvūnų draudimą. Savo tinklalapyje ji pabrėžė, kad kuriant klipą gyvūnai nenukentėjo.

Idėją klipui kompanijai pasiūlė viena klientė. Todėl katinai ore išdėlioja ne kompanijos pavadinimą, o klientės vardą – Eva.

Nepaisant kompanijos pareiškimo, kad filmuojant gyvūnai nenukentėjo, klipu susirūpino gyvūnų gynėjų organizacijos. Tada kompanijai teko prisipažinti, kad iš tikrųjų katinai niekur neskrido, o filmuojant klipą buvo naudojamas „žalias ekranas“.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.