Vonioje su anūke nusifotografavęs dvasininkas sukėlė pykčio audrą

JAV dvasininkas Larry Trotteris sukėlė pykčio bangą, kai internete pasklido jo, besimaudančio vonioje su savo anūke, nuotrauka. Kontroversiška fotografija internete pasklido per nuotraukų dalijimosi puslapį „Instagram“. Nuotraukoje matyti, kaip Šventosios dvasios bažnyčios pastorius L. Trotteris mėgaujasi vonia su maža mergaite, rašo "Daily Mail".

Maždaug 8000 narių turinčios Šventosios dvasios bažnyčios pastorius L. Trotteris ginasi, kad ši nuotrauka esanti visiškai nekalta.
Maždaug 8000 narių turinčios Šventosios dvasios bažnyčios pastorius L. Trotteris ginasi, kad ši nuotrauka esanti visiškai nekalta.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 20, 2013, 8:28 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 4:12 PM

Netrukus čikagietis kunigas socialiniuose tinkluose sulaukė tūkstančių komentarų dėl savo „pedofiliškų veiksmų“. Tačiau pats maždaug 8000 narių turinčios bažnyčios pastorius ginasi, kad nuotrauka esanti visiškai nekalta. Esą netikėtai su tėvais jo namuose apsilankiusi anūkė tiesiog panoro kartu išsimaudyti, ir jiedu dėvintys apatinius.

L. Trotteris sakė, kad šia nuotrauka internete pasidalino kažkuris iš jo giminaičių. Dvasininkas pasirūpino, kad fotografija būtų ištrinta, tačiau ji jau buvo plačiai pasklidusi per kitus puslapius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.