Išdaigininkai pasirinko netinkamą taikinį (video)

Jungtinę Karalystę užklojus sniegui, britai ne tik dejuoja dėl „arktinio oro“. Dažnas pasineria į tradicines žiemos išdaigas ir linksminasi statydami sniego senius ar svaidydamiesi gniūžtėmis. Tačiau grupei jaunuolių, Lidso mieste nuo tilto apmėčiusių gniūžtėmis ugniagesius, pokštas nenusisekė – jie buvo aplieti lediniu vandeniu iš Ero upės, skelbia „Orange News“.

Ugniagesius gniūžtėmis apmėtę paaugliai buvo aplieti lediniu upės vandeniu.<br>„YouTube“
Ugniagesius gniūžtėmis apmėtę paaugliai buvo aplieti lediniu upės vandeniu.<br>„YouTube“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 23, 2013, 6:55 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:38 AM

Ugniagesiai, į kuriuos pasipylė sniego gniūžtės, tuo metu kaip tik dirbo specialioje valtyje upėje. Staiga į vieną dirbančių vyrų pataikė paauglio nuo tilto paleista gniūžtė – tiesiai į galvą. Link valties nuskriejo ir daugiau gniūžčių.

Tačiau ugniagesiai nusprendė į išdaigą atsakyti išdaiga ir nukreipė žarną tiesiai į jaunuosius pokštininkus – pastarieji iškart kiaurai permirko.

Incidentą nufilmavęs praeivis įkėlė vaizdo įrašą į tinklalapį „YouTube“. Fone girdėti, kaip kiti praeiviai kvatojasi iš ne tą taikinį pasirinkusių vaikinų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.