Nepavydėtina istorija - turistas Čilės oro uoste įstrigęs jau aštuonias savaites

Santjago oro uostas Čilėje turi jau du mėnesius turi nuolatinį gyventoją. Leisti dienas čia priverstas ispanas Rodrigo Benas - Azulas, neturintis pinigų grįžti namo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2013, 7:18 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 12:20 AM

Vyras į Čilę atskrido lapkričio mėnesį, kaip pats teigia, „išspręsti ginčo“ su šeimos nariais, gyvenančiais šioje šalyje, rašo „Daily Mail“.

Tačiau leidiniui „PubliMetro“ R.Benas-Azulas papasakojo, kad susitarti su artimaisiais jam nepavyko, todėl jis sugrįžo į Čilės sostinės oro uostą ir laukia, kol Ispanijoje likę artimieji atsiųs jam pinigų grįžti namo.

„Bandau grįžti į Ispaniją. Laukiu, kol jie atsiųs pinigų bilietui“, - tą patį R. Benas – Azulas kalbėjo ir Čilės televizijai „Megavision“.

Laukia R. Benas-Azulas jau aštuonias savaites. Santjago oro uoste jam teko praleisti ir Kalėdas, ir Naujųjų Metų sutiktuves.

Oro uosto darbuotojai pasakoja, kad vyras turi kasdieninių užsiėmimų. Pavyzdžiui, R. Benas-Azulas nustumia į vietą paliktus vežimėlius, skirtus lagaminams gabenti. Taip jis elgiasi, kad pasiimtų monetas, sugrąžinamas už jų pristatymą į vietą.

Dienomis R. Benas - Azulas taip pat ieško maisto ir cigarečių nuorūkų šiukšliadėžėse, o naktimis susiranda kampą pamiegoti. Daugiau apie nepavydėtinoje situacijoje atsidūrusį vyrą žinoma nedaug.

Jo istorija labai panaši į 2004-aisiais pasirodžiusį Steveno Spielbergo filmą „Terminalas“ („The Terminal“), irgi paremtą tikra istorija. Juostoje, kurioje vaidina Tomas Hanksas ir Catherine Zeta-Jones, pasakojama apie Niujorko Johno F. Kennedy oro uoste įstrigusį žmogų, kuris nebuvo įleistas į JAV, tačiau tuo pat metu negali grįžti ir į išgalvotą Krakožijos šalį, mat šioje siaučia revoliucija.

Filmo herojus oro uoste išbuvo devynis mėnesius, kol jo gimtoje šalyje baigėsi konfliktas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.