Už nuogų moterų nuotraukas – 105 metai kalėjimo

Internete nesunku rasti pornografinės medžiagos, bet vienas JAV gyventojas nuogų bei pusnuogių moterų nuotraukas rinko neįtikėtinai įžūliu būdu. Dėl to jam gali grėsti netgi 105 metų kalėjimo bausmė.

Įsilaužėlio kompiuteryje teisėsaugininkai rado apie 3 tūkst. nuogų ir pusnuogių moterų nuotraukų.<br>123rf
Įsilaužėlio kompiuteryje teisėsaugininkai rado apie 3 tūkst. nuogų ir pusnuogių moterų nuotraukų.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2013, 7:21 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 10:24 PM

27 metų Karenas Kazaryanas kaltinamas 350 moterų šantažavimu. Įsibrovęs į moterų elektroninio pašto bei socialinių tinklų paskyras, K. Kazaryanas rinkdavo ten rastas nuogų bei pusnuogių moterų nuotraukas. Taip pat, jis apsimesdavo jų draugais ir prašydavo, kad jos atsiųstų daugiau kompromituojančių nuotraukų.

Kai moterys suprasdavo, kad nuotraukas gauna nepažįstamas žmogus, K. Kazaryanas grasindavo nuotraukas paskelbti viešai savo aukų socialiniuose tinkluose. Kompromitacijos išsigandusios aukos toliau jam nusirenginėjo, tačiau jis yra ne vieną kartą ir išpildęs savo grasinimus.

Jo kompiuteryje teisėsaugininkai rado apie 3 tūkst. nuogų ir pusnuogių moterų nuotraukų.

K. Kazaryaną antradienį areštavo policija. Jis kaltinamas 15 kartų įsibrovęs į kompiuterius ir tiek pat kartų pasisavinęs tapatybes. Prokurorams įrodžius visus nusikaltimus, K. Kazaryano gali laukti 105 metai kalėjimo.

Prokurorai iki šiol yra nustatę 350 aukų, bet dar nežino visų moterų vardų. Jie toliau ieško moterų, kurios galėjo būti apgautos K. Kazaryano.

Parengė Dovilas Bukauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.