Mirtinos grumtynės lifte: vieni bando gelbėti, kiti filmuoja (video)

Kaip pasielgtumėte, jeigu atsidarius lifto durims pamatytumėte, kaip vienas vyras bando nužudyti kitą? Pultumėte gelbėti? Šauktumėtės pagalbos? Pabėgtumėte? O gal išsitrauktumėte mobilųjį telefoną ir viską nufilmuotumėte? Toks socialiai provokuojantis eksperimentas buvo surengtas viename Niujorko lifte. Slapta kamera buvo užfiksuotos pačios įvairiausios žmonių reakcijos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2013, 2:22 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 2:10 PM

Du vyrai lifte vaidino, kad vienas kitą smaugia. Atsidarius durims, lifto laukusios merginos pradeda klykti ir pabėga, išsigandę pasitraukia ir vyrai.

Išsigąsta ne visi. Vienas pagyvenęs vyriškis, pasilenkęs prie besigrumiančių, bando juos išskirti, kita moteris, stengdamasi išskirti vyrus, daužo juos krepšiu. Dar viena, sugriebusi auką, tempia iš lifto. O vienas vyrukas sumano grumtynes „atšaldyti“ gesintuvu.

Tačiau atsiranda ir toks, kuris išsitraukia telefoną ir pradeda filmuoti. Taigi, kaip pasielgtumėte jūs?

Reikia paminėti, kad šokiruojantis vaizdo įrašas, „Youtube“ sulaukęs didelio dėmesio – naujo trilerio „Dead Man Down“ reklaminės kampanijos dalis.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.