Anglijos karalienės ramybę saugojo policininkas-milžinas

Būdamas 2 metrų ir 19 centimetrų ūgio pareigūnas Anthony Wallynas dažnai atkreipia į save dėmesį. Bet dabar aukščiausias Jungtinės Karalystės policininkas išgarsėjo visame pasaulyje po to, kai jam liepta budėti prie ligoninės, kurioje buvo gydoma karalienė Elizabeth II, skelbia dienraštis „London Evening Standard“.

Aukščiausias britų policininkas A. Wallynas (kairėje) budėjo prie ligoninės, kurioje buvo gydoma karalienė Elizabeth I.<br>AP nuotr.
Aukščiausias britų policininkas A. Wallynas (kairėje) budėjo prie ligoninės, kurioje buvo gydoma karalienė Elizabeth I.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2013, 2:03 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 1:22 PM

A. Wallynui prieš kelerius metus teko siūti specialią uniformą, o su juo, kaip įžymybe, kasdien nori nusifotografuoti šimtai žmonių.

„Tai tas pats, kaip būti garsenybe, tik be pinigų. Kasdien sulaukiu iki 500 prašymų nusifotografuoti, kasdien. O jei nesulaukčiau, būtų neramu“, - šyptelėjo policininkas. Jis pripažino, kad būtų neįprasta ir kartu gražu, jei 1,62 metro ūgio karalienė pasirodytų šalia.

Beje, įdomu ir tai, kad prie įėjimo į Karaliaus Edvardo VII ligoninę budėjo ir žemiausias Metropolitano policijos pareigūnas Tony Thichas. Vos 1,67 metro ūgio pareigūnas šalia milžino kolegos atrodė kaip mažylis.

Abu policininkai, praminti Didžiuoju Toniu ir Mažuoju Toniu budėjo prie ligoninės, į kurią Elizabeth II buvo paguldyta sekmadienį. 86-erių monarchei nustatytas gastroenteritas. Medikų teigimu, tai niekuo neypatinga skrandžio infekcija, kuri praeis per porą dienų. Visi oficialūs karalienės šios savaitės renginiai buvo atšaukti arba atidėti. Šiandien karalienė jau buvo išrašyta iš ligoninės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.