Niujorkietis suvaidino pagrobimą nenorėdamas supykdyti draugės

Ką daryti, kai dviem savaitėms dingsti, o namuose pasiaiškinimo laukia įniršusi antroji pusė? Ar tiesiog nuoširdžiai pasiteisinti ir atsiprašyti, ar sugalvoti kokią nors neįtikėtiną istoriją – pavyzdžiui, apie pagrobimą? Būtent taip pasielgė vienas Niujorko gyventojas, skelbia „The New York Post“.

Niujorkietis išsigando draugės rūstybės ir išsigalvojo istoriją apie pagrobimą.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Niujorkietis išsigando draugės rūstybės ir išsigalvojo istoriją apie pagrobimą.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2013, 10:06 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 1:05 PM

36 metų Rahmellas Pettway suvaidino nusikaltimą, kad pasiaiškintų savo draugei, kodėl dvi savaites nebuvo namuose. Jis net policininkams paaiškino buvęs pagrobtas.

Praeiviai ketvirtadienį, apie 1 val. ryto, pastebėjo surištą vyrą, įspraustą tarp dviejų gatvėje pastatytų automobilių. Jo rankos, kojos ir burna buvo apklijuotos lipnia juosta, o vyras skundėsi didžiuliu šonkaulių skausmu.

Tačiau atidūs pareigūnai, kurie rado vyrą, neva surištą gatvėje, pastebėjo, kad nuo jo riešų vis dar tabaluoja lipnios juostos gabalai. Tiesa, įtarimų jie garsiai neišsakė ir nuvežė R. Pettway į ligoninę.

Jis teigė, kad pagrobėjai jam užrišo akis ir grasindami užmušti vežiojo po Brukliną, galiausiai jį išmetė prie Malcolmo X bulvaro.

Policija tuomet neiškentė, ir po apklausos R. Pettway galiausiai prisipažino, kad iš tiesų nebuvo pagrobtas. Jis tiesiog dviem savaitėms dingo iš namų ir be galo baiminosi, ką pasakys jo antroji pusė.

„Jis – visiškas mulkis. Tai buvo apgailėtinas bandymas apgauti draugę“, - teigė vienas pasipiktinęs policininkas, siuntantis dėl veltui iššvaistyto tarnybos laiko.

Netoli suvaidinto „incidento“ vietos gyvenanti 29-erių Lisa buvo priblokšta, kai sužinojo, kad istorija apie pagrobimą buvo išgalvota.

„Juk tai apskritai nesveika, - teigė moteris. – Būk vyras ir suprask, kad veiksmai turi pasekmes. Neįtikėtina, ką gali padaryti žmonės, nenorintys pasakyti teisybės.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.