Dukters namų darbus kinų verslininkas paskirstė devyniems darbuotojams

Vienas kinų verslininkas gerokai supykdė savo darbuotojus, paskirstęs jiems 12-metės duktės namų darbus. Prie mokyklinių užduočių plušo net devyni suaugusieji.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2013, 10:12 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 10:55 AM

Mokykloje kinei buvo duota užduotis nuvažiuoti su tėvais į jų gimtuosius miestus ir piešiniu, vaizdo įrašu, nuotraukomis arba rašiniu papasakoti, kaip tos vietos per pastaruosius dešimtmečius pasikeitė, rašo „The Daily Telegraph“.

Moksleiviams leista pasirinkti vieną iš keturių pasakojimo būdų. Tačiau mergaitė, kurios vardas ir pavardė neatskleidžiami, nutarė įgyvendinti iš karto visas keturias užduotis.

Negana to, kinė prie namų darbų neprikišo nė piršto. Užduotis už ją atliko tėvo darbuotojai.

Vienas jų galiausiai pasiskundė vietos laikraščiui „Qianjiang Evening News“, kuris ir paviešino komišką istoriją.

Vyras leidiniui prisistatė tik Cheno vardu. Profesionalus fotografas papasakojo, kad jam paskirtai namų darbų daliai atlikti prireikė trijų dienų.

„Iki vėlumos dirbome dvi dienas. Mergaitė buvo ganėtinai reikli. Jei reikėjo atlikti tik vieną iš keturių užduočių, tačiau ji primygtinai reikalavo, kad būtų atliktos jos visos, nors pati niekaip prie to neprisidėjo“, - pasakojo Chenas.

Profesionalus fotografas, kaip ir galima tikėtis, buvo atsakingas už nuotraukas.

„Mano bosas pasakė, kad man tai irgi bus praktika. Tačiau čia kilo dilema. Negalėjau daryti gerų nuotraukų, nes jos turėjo būti darytos 12-metės. Tačiau jeigu fotografijos būtų blogos, bosas kaltintų mane“, - apie dvejones pasakojo vyras.

Anot Cheno, ruošti savo vadovo dukters namų darbus jiems su kolegomis yra tekę ir anksčiau. Bet paprastai tai būdavo matematikos užduotys, modelių rengimas.

Pastarąjį kartą pagalbos vaikui mastas buvo visiškai kitoks.

Kompanijos vairuotojas vežiojo mokyklos užduotis rengusią komandą aplink miestą.

Skirtingi žmonės buvo paskirti daryti vaizdo įrašą, rašyti rašinį, vienas asmuo buvo atsakingas už atliktų užduočių įkėlimą į mokyklos tinklalapį.

Li vardu pristatomas kompanijos darbuotojas gavo užduotį nufilmuoti apie miestą filmą. Šią vyras perdavė draugui, dirbančiam vietos televizijoje.

O pastarasis sukūrė dviejų minučių trukmės profesionalų vaizdo klipą.

Anot šią istoriją aprašiusio laikraščio, mokykla jau įspėjo dukters namų darbus savo darbuotojams perdavusį verslininką.

„Neskatiname tokių dalykų. Surengsime su tėvais nuodugnų pokalbį“, - kalbėjo neįvardyta mokyklos mokytoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.