Kur iš tiesų gyvena V. Putino duktė: Nyderlanduose ar Rusijoje?

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas visada slėpė savo šeimą nuo visuomenės dėmesio. Todėl Nyderlandų žiniasklaidoje šią savaitę pasirodžiusi informacija apie vyresniąją jo dukterį turėjo kaip reikiant politiką suerzinti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2013, 1:16 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:27 AM

V. Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas paneigė didžiuosiuose Nyderlandų laikraščiuose paskelbtą informaciją, jog Rusijos prezidento duktė, 27 metų Marija gyvena su savo vaikinu Nyderlandų miestelyje Vorschotene, rašo „The Moscow Times“.

D. Peskovas taip pat paneigė, kad per pirmadienio vizitą Nyderlanduose V. Putinas trumpam buvo užsukęs dukters aplankyti.

„Ši informacija neteisinga“, - sakė D. Peskovas.

Tačiau iš Nyderlandų žiniasklaidos pranešimų galima susidaryti visiškai kitokį įspūdį.

Šalies laikraščiai pranešė, kad M. Putina su širdies draugu Jorritu Faassenu gyvena aukščiausiame gyvenamajame Vorschoteno pastate, viršutiniame jo aukšte.

Apie tai, kad M. Putina palaiko romantiškus santykius su 33 metų J. Faassenu, buvo skelbta ir anksčiau. Hagos universitete architektūrą studijavęs J. Faassenas eina aukštas pareigas kompanijoje „Gazprom“.

Kiti Vorschoteno gyventojai nenorėjo komentuoti galimos M. Putinos ir J. Faasseno kaimynystės, prisistatydami tikraisiais savo vardais.

„Yra dalykų, kurių geriau nežinoti“, - pareiškė vienas kaimynas.

Tuo tarpu kitas sakė, jog V. Putinas miestelyje anksčiau jau buvo apsilankęs. Vyras esą matė Rusijos vadovą su būriu apsaugininkų sustojusį apsipirkti viename miestelio prekybos centrų.

„Jis buvo gana žemas“, - įspūdžiais su žurnalistais dalijosi olandas.

Nyderlandų žiniasklaida spėjo, kad V. Putinas pirmadienį per vizitą šalyje gali aplankyti ir savo dukterį.

Apie Rusijos lyderio dukteris Mariją ir 26-erių Jekateriną žinoma nedaug. Rusai jų nepažintų gatvėje, nes suaugusios V. Putino dukterys oficialiai niekada nebuvo nufotografuotos. Merginos universitete studijavo prisidengusios slapyvardžiais, o mokyklą esą baigė mokomos privačiai.

Leidinys „The International Herald Tribune“ kartą rašė, kad Marija 2005 metais ištekėjo Graikijos Santorini saloje. O vienas Rusijos politologas yra sakęs, kad Jekaterina gyvena Miunchene, Vokietijoje.

Tačiau praėjusį gruodį V. Putinas spaudos konferencijoje teigė, kad abi jo dukterys gyvena ir studijuoja Maskvoje.

„ Viskas gerai ir jų asmeniniuose, ir profesiniuose gyvenimuose“, - kalbėjo lyderis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.