Policijos nuotrauka pakerėjo pasaulio vyrus

27 metų Meagan Simmons iš Tampos miesto JAV Floridos valstijoje už vairavimą išgėrus buvo sulaikyta dar 2010-aisiais. Bet tik dabar, moters nuotraukai iš vietos policijos būstinės paplitus socialiniame tinkle „Reddit“, ji sulaukia šimtų meilės prisipažinimų ir net pasiūlymų tuoktis, rašo „Orange News“.

Ši M. Simmons nuotrauka sužavėjo internautus iš viso pasaulio.<br>„Reddit“
Ši M. Simmons nuotrauka sužavėjo internautus iš viso pasaulio.<br>„Reddit“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2013, 2:55 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:22 AM

Išsiskyrusi keturių vaikų motina atsidūrė daugybės vyrų iš viso pasaulio dėmesio centre. Patrauklios moters nuotrauką susižavėję internautai papildo prierašu: „Kalta – dėl to, kad užgniaužei man kvapą“. Arba: „Areštuota dėl to, kad įsilaužė į mano širdį“.

Socialiniai tinklai dabar užpildyti komentarais vyrų, kurie ieško M. Simmons telefono numerio, prisiekinėja ją vesiantys ir klausinėja, ar ji – ne modelis.

„Atvyk į Airiją, aš tave trumpam priimsiu pas save. Galėsi dirbti mano draugo bare, kol atsistosi ant kojų“, - rašė vienas airis internautas.

Kitas tiesmukesnis: „Jei turi širdies draugą, tikiuosi, kad jis tavimi rūpinasi ir negaili meilės bei švelnumo. Jei mes būtume kartu, tau nereiktų nieko daryti“.

Tiesa, pati M. Simmons tvirtina, kad ji staiga užgriuvusiu dėmesiu visai nesidžiaugia. Ji priversta užblokuoti daugybę socialinių tinklų vartotojų, kurie ją atakuoja šiurkščiais ir gašliais komentarais.

„Tai – neįtikėtina. Nesuprantu, dėl ko kilo visas šis triukšmas, - „Twitter“ paskelbė M. Simmonas. – Areštuota buvau dar 2010 metais, pamirškite tai. Jei atvirai, manau, kad nuotrauka baisi.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.