Nepalietis televizijos pokalbių laidą vedė 62 valandas

Nepale pagerintas ilgiausios televizijos pokalbių laidos rekordas. Rabi Lamichhane laidą vedė net 62 valandas ir 12 minučių. Ji tęsėsi nuo ketvirtadienio ryto iki šeštadienio vakaro.

Daugiau nuotraukų (1)

DPA, ELTA ir lrytas.lt inf.

Apr 15, 2013, 2:20 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 6:44 AM

36 metų R. Lamichhane savo laidoje , pavadintoje „Buda gimė Nepale“, kalbino politikus, garsenybes ir žurnalistus. Jis taip pat per „Skype“ bendravo su nepaliečiais visame pasaulyje. Buvo kalbama apie religiją ir socialinius klausimus.

Remiantis Gineso rekordų knygos taisyklėmis, vedėjas kas valandą galėjo padaryti penkių minučių pertrauką. R. Lamichhane keletą pertraukėlių susitaupė ilgesniam atokvėpiui.

Jis vesdamas laidą užkandžiavo, o visą maratoną atlaikė pirmiausiai gerdamas energetinius gėrimus. Skutimuisi R. Lamichhane laiko neturėjo. Per laidą jo pradžioje lygiai nuskustas veidas pasidengė barzdaplaukiais.

Ligšiolinis rekordas priklausė ukrainiečiams Pavlui Kušajevui ir Tatjanai Danylenko. Jų vedama laida 2011-aisiais truko 52 valandas ir buvo skirta šalies nepriklausomybės 20-osioms metinėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.