Avarija vairuotoją ir jo šunį pavertė meno kūriniais

Tai ko gero juokingiausias vaizdas, kokį galima pamatyti po automobilio avarijos. JAV Vašingtono valstijoje netoli Belfairo miestelio antradienį į avariją pateko visureigis, kuriuo važiavo vairuotojas su savo šuniu. Vyras vežė didelius kibirus, sklidinus įvairių spalvų dažų. Per avariją visi jie išsitaškė po saloną, tiek jį, tiek vairuotoją, tiek jo šunį paversdami tikru spalvotu modernaus meno kūriniu.

Per avariją dažai išsitaškė po saloną, tiek jį, tiek vairuotoją, tiek jo šunį paversdami tikru spalvotu modernaus meno kūriniu.<br>AP
Per avariją dažai išsitaškė po saloną, tiek jį, tiek vairuotoją, tiek jo šunį paversdami tikru spalvotu modernaus meno kūriniu.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 6, 2013, 12:26 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 9:23 PM

Visomis vaivorykštės spalvomis švytintis vairuotojas dėl nedidelių traumų buvo nuvežtas į ligoninę. Šuniu pasirūpino gyvūnų globos organizacija.

Labradoro retriverio mišrūną išsilieję dažai iš juodo buvo pavertę beveik baltu. Bet išmaudytas šuo vėl susigrąžino savo tikrąją spalvą.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.