Buvusi padavėja JAV: „Viršininkas vertė valgyti haliucinogeninius grybus“

Jeigu manote, kad jūsų viršininkas yra blogas, tai jums reikėtų susipažinti su amerikiete Sofie Rasmussen. Buvusi Niujorko užkandinės „Sticky's Finger Joint“ padavėja tvirtina, kad buvęs bosas ją primaitino haliucinogeninių grybų. Dėl šio įvykio mergina praėjusią savaitę kreipėsi į teismą, rašo „Huffington Post“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2013, 8:56 AM, atnaujinta Mar 4, 2018, 7:32 PM

Skunde S. Rasmussen nurodė, kad 2012 metais užkandinės bendraturtis Paulas Abrahamianas nusivedė ją į virtuvę ir paprašė, kad ji užsimerktų, esą norėdamas, kad ji paragautų ir įvertintų kažkurį patiekalą. O tada viso personalo akivaizdoje prikišo jai į burną grybų ir savo ranka užčiaupė ją. Tuo metu merginai buvo 19 metų.

„Jie nebuvo skanūs. Aš taip sutrikau. Galvojau, kas po velnių čia yra? - leidiniui „New York Post“ pasakojo buvusi padavėja. - Tada supratau, kas tai buvo. Jaučiausi keistai, plaukiojau. Visai nenorėjau kalbėtis su klientais. Jaučiausi idiotiškai, buvau apkvaitusi, o mano pamaina turėjo baigtis tik po valandos ar dviejų.“

S. Rasmussen sakė anksčiau nesikreipusi į teismą, nes P. Abrahamianas pagrasino ją atleisti. Praėjusį gruodį ji paliko „Sticky's Finger Joint“, čia išdirbusi tris mėnesius.

Užkandinės bendraturtis Jonathanas Shermanas atkakliai neigia buvusios padavėjos kaltinimus. Jis reiškė įsitikinimą, kad maitinimo įstaiga teisme bus reabilituota.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.