Britas negalėjo pasveikinti savo dukros

Per gimtadienius traukiama daina „Su gimimo diena” ne tokia jau nekalta. Britui Colmui Doherty, nutarusiam šitaip pasveikinti 8-erių dukterį, buvo iškviesta policija. Remdamasis „The Daily Mail” apie tai rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Noras pasveikinti dukrelę C. Doherty baigėsi aiškinimusi su policija.
Noras pasveikinti dukrelę C. Doherty baigėsi aiškinimusi su policija.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:43 AM

47 metų vyras kuriozinėje situacijoje atsidūrė Londone įsikūrusiame vaikų centre „Clowntown”. Čia jo 8 metų duktė Cara su keliolika kitų vaikų šventė savo gimtadienį.

Mažametės tėvai bandė užsakyti jos šventei vadinamąjį gimtadienio paketą, tačiau jiems esą nebuvo leista to padaryti.

Tačiau šeima ir šeimos draugai nutarė vis tiek leisti laiką vaikų centre.

Maistui, gėrimams, bilietams kompanija išleido apie 300 svarų sterlingų (apie 1200 litų) – daugiau nei jiems būtų kainavęs vadinamasis gimtadienio paketas.

Tačiau kai šventės dalyviai nutarė prie to paties stalo, prie kurio valgė, uždegti ant torto žvakutes ir padainuoti Carai dainą „Su gimimo diena”, centro darbuotojai neleido to padaryti. Draudimą jie aiškino tuo, kad grupė nesumokėjo už gimtadienio paketą.

Aštuonmetės gimtadienio svečiams nepadėjo ir „Clowntown” taisyklė, skambanti taip: „Atsineškite savo tortą, o mes pasirūpinsime visu kitu.”

Su bendrovės darbuotojais dėl draudimo pasveikinti dukterį susiginčijusiam C. Doherty buvo iškviesta policija – už tai, kad jis užtraukė „Su gimimo diena”. Pareigūnams perduota stebėjimo kamerų užfiksuota medžiaga, tačiau jie jokių veiksmų prieš vyrą nesiėmė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.