Dubajus už kiekvieną numestą svorio kilogramą gyventojams siūlo gramą aukso

Visiems žinoma, kad metant svorį labai svarbi yra motyvacija. Dubajus Jungtiniuose Arabų Emyratuose siūlo gyventojams aukso, kad paskatintų juos laikytis dietos. Sandoris skamba taip: už vieną numestą kilogramą - vienas gramas aukso. Jo rinkos kaina šiuo metu yra 45 JAV doleriai, praneša agentūra AP.

Tačiau kad gautų aukso, gyventojui nepakas numesti vieno kilogramo. Minimalus tikslas yra 2 prarasti kg per 30 dienų.<br>AP
Tačiau kad gautų aukso, gyventojui nepakas numesti vieno kilogramo. Minimalus tikslas yra 2 prarasti kg per 30 dienų.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 17, 2013, 2:48 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:27 PM

Šia programa siekiama paakinti Dubajaus gyventojus sveikiau maitintis. Šalyje vis daugiau gyventojų turi antsvorį. Čia populiarus greitasis maistas, o judėjimas ir sportas - ne taip labai.

Tačiau kad gautų aukso, gyventojui nepakas numesti vieno kilogramo. Minimalus tikslas yra 2 prarasti kg per 30 dienų. Kas numes daugiau, neabejotinai gaus aukso daugiau.

Penktadienį interesantai kviečiami svertis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.